Nuntă Pampas Grass – Ședință foto inspirațională

O ședință foto în lipsa altor cuvinte, eterică. Pare a nu se putea hotărî între romantism împletit cu detalii boho, eclectism dus la limite atât de stilizate și rafinate, încât tot ce îți rămâne e să te lași uimit de paleta versatilă și delicată a culorilor și elementelor folosite.

Cu siguranță elementul principal este pamas grass, care se face prezent prin unicitatea și grandiozitatea sa, față de care nu poți să nu fii impresionat.

Pentru a balansa puternicul efect al accesoriilor ce alcătuiesc acest tablou de nuntă boho-romantic, papetăria de nuntă a luat o direcție mai sensibilă, mai subtilă, denotând un milimalism atrăgător.

Design-ul invitației de nuntă, al meniurilor și name tag-urilor a fost tipărit integral pe hârtie manuală. Cardul principal al invitației de nuntă a fost conceput într-un stil evident minimalist, folosind tipărire digitală pe o hârtie manuală bej.

Alături, am ales plicul nostru handmade din hârtie manuală gri, care a fost îmbrăcat cu un acel ceva datorită embosului cu detaliu floral. Am ales să accesorizăm plicul cu sigiliul de ceară “Cu drag”, adăugat recent în colecția noastră de sigilii. Celelalte două elemente care însoțesc invitația sunt cardul de confirmare împreună cu plicul său corespunzător, ambele piese concepute în același stil cu invitația de nuntă. Întreg setul de invitație de nuntă a fost finalizat prin prezența unei panglici de mătase vopsită natural.

Cât pentru restul papetăriei de nuntă, meniurile individuale au fost concepute astfel încât name tag-urile să fie parte integrantă a acestora, design-ul continuând liniile simple, fine, ale invitației de nuntă.

Conceptul seducător și elegant, dar totodată reținut al papetăriei de nuntă curge armonios în povestea romatică a acestei ședințe foto inspirațională pentru o nuntă cu tematică atât de specială, pampas grass.

Sperăm ca acest shooting să vă insufle un aer proaspăt de inspirație pentru viitoarele nunți.

P.S. Mulțumim mult Mihaela — creative designer and owner @The Wedding Company, pentru invitația de a participa la această minunată ședință inspirațională. You’re a true artist.

THE CREATIVE TEAM:
Amazing Flowers, Concept and Styling | @The Wedding Company
Extraordinary Photography | @602 Photography
Fine Wedding Stationery | @Papira
Great Logistics | @Kaffka Events
Natural Beeswax Candles | @Ceraria

*Dacă sunteți interesați de papetărie de nuntă complet personalizată, vă invităm să citiți procesul nostru aici.
*Colecția de modele de invitații gata realizate, cu prețul și detaliile aferente, o găsiți aici.
*Colecția de sigilii de ceară, o găsiți aici.
*Despre cum se plasează o comandă și alte informații utile, găsiți aici.

SaveSave

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.