fbpx

COLECȚIE INVITAȚII

invitații de nuntă cu pre-design

-Tot luxul, fără timpul și costul papetăriei personalizate.-

Colecția de invitații de nuntă PAPIRA este aici și este disponibilă într-o varietate de combinații! Comandă acum una din invitațiile cu pre-design de mai jos și fără nici un cost suplimentar poți să iți modifici modelul ales prin alegerea de text, font, culori, carton, dimensiune, plic, accesorii. Acestea sunt piesele perfecte de papetărie pentru cuplul care dorește eleganță și lux la un preț acceptabil și într-o scurtă perioadă de timp.

COMANDĂ ACUM ÎN 4 PAȘI SIMPLI

1

Vă alegeți unul dintre modelele de mai jos din colecție. Completați formularul de comandă din pagina CONTACT sau ne scrieți la office@papira.ro un mesaj care să conțină următoarele: codul invitației dorite, numărul de bucați dorite, modificările dorite (dacă acestea există), textul dumneavoastră cu diacritice, datele dumneavoastră de contact.

2

În 2 zile lucrătoare de la comandă veți primi un fișier cu macheta digitală. Acum e momentul să ne spuneți părerile și modificările dorite. Sunt incluse 2 revizii gratuite în comandă. Suntem disponibili pentru a face ajustările necesare și a răspunde oricăror întrebări în timpul acestei faze de revizie. Modificările suplimentare se vor taxa cu 20 lei/revizie.

3

Odată ce sunteți multumiți cu mostra digitală și avem confirmarea dumneavoastră pentru bunul de tipar, se achită valoarea integrală a comenzii, prin transfer bancar pe baza facturii. După ce primim confirmarea plății, comanda dumneavoastră este dată în lucru.

4

Așteptați 10-15 zile lucrătoare, în funcție de complexitatea, mărimea comenzii și dacă găsim toate materialele necesare în stoc la furnizor, pentru a fi finalizată comanda dumneavoastră. Invitațiile sunt asamblate, ambalate și expediate prin cuier rapid către adresa indicată de dumneavoastră.