fbpx

PROCESUL DE PERSONALIZARE

invitatii de nunta personalizate

Consultare&Informare

Discutăm pe mail despre cum o să arate nunta voastră, ce lucruri vă plac și ce elemente speciale vă doriți să apară pe invitație. Cu cât mai multă informație cu atât mai bine – o imagine face cât o mie de cuvinte. Simțiți-vă liberi să împărtășiți cu noi fotografii, borduri de Pinterest, toate acestea o să ne ajute să înțelegem mai bine ce vă doriți și ce iubiți.

Propunere

Odată ce avem o idee formată asupra nunții, stilului, bugetului o să vă trimitem o propunere bazată pe discuția purtată în partea de consultare. După review, acordul dumneavostra și achitarea taxei pentru design indică începutul colaborarii nostre. Așa ne asiguram angajamentul dumneavostră. Tot acum vom stabili și termenul de producție.

Design

După ce am ajuns la un acord asupra propunerii, putem să ne apucăm de creație și să aducem la viață ale voastre bunurile din hartie. Vă rugăm să ne acordați 7-10 zile lucrătoare pentru acest proces. În costul designului personalizat sunt incluse 3 intervenții/revizii.

Producție/Livrare

Odată ce sunteți multumiți cu designul final și avem confirmarea dumneavoastră pentru bunul de tipar asupra machetei digitale finale, comanda este dată în lucru. Acest proces durează aproximativ 15-20 zile lucrătoare. Când totul este gata asamblat, invitațiile dumneavostră vor fi împachetate și expediate spre adresa indicată.

Cost/Investiție

Onorariul standard pentru un design nou este de 900 lei, însă poate varia în funcție de complexitatea solicitării dumneavoastră și înseamnă designul invitațiilor și preluând grafica din invitație o continuăm pentru întregul pachet de papetărie. Taxa de design nou nu este restituibilă.

La investiția necesară se mai adaugă costul de producție, care depinde de complexitatea proiectului, materialele folosite, metoda de print și cantitate.

Dacă ești interesat de invitații de nuntă complet personalizate completează formularul de mai jos cu cât mai multe detalii. Pentru alte informații sau cereri de ofertă scrie-ne direct la office@papira.ro. O să primiți un răspuns în maxim 2 zile lucrătoare.

Portofoliul nostru cu invitatii de nunta personalizate îl găsiți aici.

FORMULAR INVITAȚII PERSONALIZATE

Numele dumneavoastră: (*)

Subiect(*):

Numele mirilor:

Email: (*)

Data nunții:

Locația nunții:

Fotograful nunții:

Cantitatea dorită:

Buget:

Ziua nunții:

Bord de Pinterest:

Atașează fisiere:

Mesajul dumneavoastră(*):

Cum ați aflat de PAPIRA?

RecomandareFacebookInstagramPinterestGooglePrieteniAltele

Acordul GDPR (*)
Sunt de acord ca acest site să stocheze informațiile mele, astfel încât să poată răspunde cererii.

[recaptcha]