colectie invitatii 2018 PAPIRA

Teluric – Colectie invitatii nunta 2018 PAPIRA

Modele invitatii nunta 2018

Papira lansează anul acesta o nouă înfățișare, o alură ce încapsulează naturalețea. Pentru a întruchipa cât mai fidel conceptul abordat în prezent, ne-am rebranduit ușor imaginea.

2018 ne găsește revenind la rădăcinile noastre. Literalmente. 

Inspirându-ne puternic din natură și nuanțele ei pământii autentice, colecția de invitații de nuntă 2018 poate fi denumită pur și simplu telurică. Sezonul acesta am vrut ca hârtia să strălucească mai mult ca oricând, astfel am ales să creăm invitații cu design minimalist, clar, modern.

Păstrând în continuare hârtia de bumbac, cea reciclată și panglicile de mătase colorate manual, am întregit colecția cu adiții esențiale viziunii acestui brand, precum: hârtia manuală, plicuri din hârtie manuală, hârtia cu aspect rugos, noi modele de hârtie reciclată în nuanțe pământii, noi culori de panglici.  Am introdus de asemenea anul acesta propria colecție de sigilii de ceară, cu modele unice, de care suntem mai mult decât entuziasmați; mai multe despre asta într-un articol următor.

Suntem bucuroși să împărtășim cu voi și faptul că am realizat o colecție proprie de plicuri manuale, din hârtie reciclată, în cele mai frumoase nuanțe inspirate din natură.

Colecția aceasta întruchipează o imagine și direcție mai domolă, echilibrată, cu elemente crude, neprelucrate și ecologice, evidente în fotografiile prezentate aici. Surprinsă pe străzile pline de istorie ale orașului Cluj-Napoca, un cadru mai mult decât ideal, cu o schemă de culori pale, emulând tonurile naturale găsite în sol, mușchi, copaci și pietre.

Această paletă creează o atmosferă caldă, organică, redând aceeași ambianță ca cea a pământului, frunzelor, cerului, cât și a soarelui la amurg.

Letterpress

Starul acestui sezon 2018 este noua tehnică de tipărire folosită și anume imprimarea letterpress. Un proces complex, destul de costisitor, ce presupune un efort aparte, dar pe deplin justificat. Folosind una dintre cele mai vechi tehnici de tipărire, cea a tiparului înalt, aceasta diferă mult de cea digitală. Utilizând o matriță unicată pentru fiecare design în parte, mașina de tipar imprimă o singura culoare o dată, presând textul în carton și aplicând simultan culoare, astfel fiecare invitație sau culoare, necesită atât o aplicare cât și o matriță individuală.

Metoda de tipărire letterpress presupune muncă manuală, o implicare directă și personală, o atenție de care tehnicile moderne de tipărire nu au parte. Varietatea de grosimi, culori și texturi ale hârtiei alese, originalitatea cât și inimitabilitatea fiecărei invitații create prin intermediul tipării letterpress, e incomparabila cu cea digitală, aceasta fiind o artă în sine. O artă plină de personalitate, suflet, detalii, potrivită pentru acei clienți care aspiră la ceva eterogen.

O colecție de invitații de nuntă de care suntem mândri și pe care sperăm că o veți îndrăgi la fel de mult ca și noi. Din totalul colecției am ales să expunem pe blog doar câteva, intreaga colecție de modele nunta 2018 o găsiți AICI.

Aruncați o privire și nu uitați să ne lăsați un feedback. Mulțumim.

 

modele invitatii nunta 2018

modele invitatii nunta 2018

modele invitatii nunta 2018

modele invitatii nunta 2018

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

1 Comment
  • Dumbravescu Magdalena Lucretia
    Posted at 22:05h, 18 ianuarie Răspunde

    Buna seara! Imi place foarte mult noua dvs. colectie 2018, mai ales ca se potriveste de minune cu un eveniment ce urmeaza sa il organizez. Acesta este pe tema vintage-rustic si locatia se afla intr-o padure. Tot evenimentul va avea elemente naturale regasite in padure: muschi, frunzis, iedera, licheni predominant fiind verdele in combinatie cu alb. De aceea va rog sa imi trimiteti mai multe detalii si eventual poze ale noii dvs. colectii pentru a putea alege ceva cat mai aproape de tema evenimentului.
    Va multumesc!
    Va doresc o seara minunata!

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.