Invitatii de nunta

Invitatii letterpress & hârtie manuală — Colecția Semi-Custom

De-a lungul anilor, Papira și-a cimentat încet, încet stilul ei unic, un stil “effortlessly timeless”. A fost creat din dorința de a promova conceptul de artă, de amintire palpabilă a invitațiilor de nuntă.

Am vrut să împărtășim acest sentiment ce ne definește ca brand cu voi, pentru că noi considerăm aceste invitații de nuntă ca fiind mai degrabă menite a fi memento-uri ce vor fi apreciate ani la rând, nu doar un simplu accesoriu sau extensie a nunții voastre.

Inspirație

Atrași de pictura olandeză și puternic ghidați de minimalism, această mini serie de invitații de nuntă, a fost creată ca o continuare a colecției noastre actuale de modele de invitații de nuntă, Colecția Invitații de Nuntă Semi-Custom Papira.

Reinterpretând vag stilul amplu floral al picturii olandeze, în liniile simple curate și naturale ale hârtiei manuale, ale tipăririi letterpress introdusă sezonul trecut, și ale tipăririi folio hot press, tipărire nou introdusă odată cu această mini serie de invitații de nuntă. Toate aceste elemente ne sunt esențiale în acest sezon.

Tehnici de tipărire – invitatii letterpress și folio press

Această mini serie de modele noi de invitații de nuntă semi-custom este tipărită aproape exclusiv letterpress cât și folio hot press. Tipărirea lor este realizată manual de către echipa Papira, în studioul nostru.

Promitem să revenim cu un articol în care să vă povestim mai multe despre aceste metode de tipărire tare dragi nouă.

Dacă v-am obișnuit cu tehnica letterpress, metoda de tipărire folio hot press este una cu care veți dori să fiți familiarizați și de care vă veți îndrăgosti cu siguranță.

Tipărirea folio hot press presupune presarea textului/ designului în carton împreună cu o folie metalica (aurie, argintie, cupru, albă). Aplicarea foliei se face manual, utilizând o matriță creată special pentru dumneavoastră, similar tipăririi letterpress. Această metodă presupune ca fiecare invitație de nuntă să fie tipărită individual. Necesită o implicare directă și personală, o muncă manuală pe care echipa Papira o atribuie cu mult drag și atenție pentru detalii la fiecare comandă de invitații.

Deși aceste tehnici presupun un efort și atenție mai ridicată, suntem de părere că produsul final este pe deplin justificat. Considerată una dintre cele mai luxuriante și costisitoare metode de print, tipărirea folio hot press poate eleva orice inviație de nuntă la un nivel unic.

Hârtie manuală și plicuri handmade

Nuanțele noi pentru hârtia manuală au fost mai mult decât așteptate, paleta seriei de invitații de nuntă semi-custom de această dată ilustrând în mod metaforic, o răsuflare ușoară de idealism.

Plicurile noastre din hârtie manuală alături de cardurile pentru invitații de nuntă, cât și nou inclusele carduri de confirmare și plicurile lor adiacente, sunt disponibile într-o paletă ce emulează un vis romantic, culori precum alb, ivory, bej, roz pal, albastru pal, gri deschis, verde.

Sigilii de ceară personalizate

Detaliile pot spune deseori o întreagă poveste, de aceea noile modele de invitații de nuntă semi-custom nu pot fi lipsite de elemente extra și accesorii pe măsură. De la embosarea plicurilor noastre realizate manual, la personalizarea interiorului plicului (liner), șnur fin de hârtie, învelitori translucide din calc, și desigur până la impresionantele sigilii de ceară personalizate.

Despre noile modele de sigilii de ceară, create în aceleași linii romantice și timeless ca ale mini seriei de invitații de nuntă, vom detalia mai multe într-un viitor articol. Le găsiți în shop-ul nostru online, aici.

Personalizare invitații

De menționat faptul că invitațiile noastre semi-custom se pot modifica, în funcție de preferințe de culori, text, font, carton, metodă de tipărire, adăugare sau înlăturare de accesorii (sigiliu de ceară, interior plic, invelitoare translucidă, sigiliu, panglică de mătase, șnur). Acest serviciu de personalizare este gratuit și este valabil pentru modelele deja existente.

Noile modele de invitații de nuntă imaginează atmosfera idilică a ideii în sine a nunții.

Hârtia manuală împreună cu tipărirea letterpess și folio hot press sunt perfecte pentru a transmite un mesaj de suflet, de inspirație, de dragoste, unul ce Papira încearcă să îl transmită nu doar prin această mini serie, ci prin întreaga colecție de invitații de nuntă semi-custom.

Invitațiile de nuntă sunt create de la cel mai mic detaliu de mâinile noastre, de la plicurile noastre manuale, tehnicile de tipărire folosite, design-ul creat, la sigiliile de ceară, toate împărtășesc o mica parte din esența Papira.

Sperăm ca această noua mini serie de invitații de nuntă să inspire o apreciere nouă pentru invitațiile de nuntă.

Invitatii letterpress “Roxana+Marius”Invitatii de nunta personalizate, letterpress, hartie manuala si sigiliu ceara
Invitatii letterpress “Francesca+Edward”Invitatii de nunta personalizate, letterpress, hartie manuala si sigiliu ceara
Invitatii letterpress “Roxana+Cristian”Invitatii de nunta personalizate, letterpress, hartie manuala si sigiliu ceara
Invitatii letterpress “Natalie+Ethen”Invitatii de nunta personalizate, letterpress, hartie manuala si sigiliu ceara
Invitatii letterpress “Stefania+Beniamin”

Invitatii de nunta personalizate, letterpress, hartie manuala si sigiliu ceara

Invitatii letterpress “Anna+Edward”Invitatii de nunta personalizate, letterpress, hartie manuala si sigiliu ceara
Invitatii letterpress “Naomi+Harrison”

Invitatii de nunta personalizate, letterpress, hartie manuala si sigiliu ceara

Invitatii letterpress “Carla+Jose”
Invitatii de nunta personalizate, letterpress, hartie manuala si sigiliu ceara

Toate modele de invitații de nuntă le găsiți în colecția noastră https://www.papira.ro/modele-invitatii-nunta/. Iar pentru oferte de preț vă rugăm să ne contactați pe email, la adresa office@papira.ro

Pentru a fi la curent cu tot ceea ce facem, puteți să ne urmăriți activitatea pe rețelele noastre de socializare, Instagram și Facebook.

1 Comment
 • Veronica
  Posted at 11:54h, 13 februarie Răspunde

  Buna ziua,

  Apreciez foarte mult calitatea si delicatetea invitatiilor.
  As dori sa intreb intre ce preturi variaza invitatiile din categoria INVITATII LETTERPRESS & HÂRTIE MANUALĂ — COLECȚIA SEMI-CUSTOM

  Mutumesc,
  Veronica

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.