Invitații de nuntă TIPĂRITE VS. invitații de nuntă DIGITALE

8 motive să alegeți Invitații de Nuntă Tipărite

Invitațiile de nuntă tipărite sunt poate unul dintre cele mai importante detalii ale unei nunți.
Un element ce are atât onoarea cât și importanta responsabilitate de a vă informa invitații, fiind primul aspect vizual pe care aceștia au posibilitatea de a-l afla cu privire la tematica nunții, papetăria de nuntă setând imaginea fercitului eveniment. Pentru multe persoane, ziua nunții poate fi singurul moment formal organizat în onoarea lor, sărbătorindu-le povestea, alături de toți cei dragi.

Acestea fiind spuse, mai jos am enumerat doar câteva motive pentru care să alegeți întotdeauna invitații de nuntă tipărite, față de cele digitale.

Invitații de nuntă tipărite

  1. Le veți aprecia peste ani și ani — la fel și familia voastră

Când veți dori să vă aduceți aminte de ziua nunții voastre sau să arătați famiiliei și persoanelor dragi despre marele eveniment, veți fi fericiți să realizați că puteți să oferiți un detaliu palpabil ce a contribuit la crearea zilei perfecte. Invitațiile de nuntă tipărite sunt un amănunt pe care cu siguranță nu îl veți regreta.

  1. Păstrează în ele o mică parte din istoria familiei voastre

Fie că veți avea o nuntă cu motive tradiționale românești, cu diferite simboluri specifice ornând în mod aparte invitațiile de nuntă, sau că folosiți doar o simplă monogramă a familiei, papetăria de nuntă va include mai mult ca sigur bucăți mici din istoria familiei, chiar și prin cele mai banale căi.

Numele părinților, a bisericii din orașul natal, poate o ilustrație dragă cu floarea preferată a unui membru al familiei, sau pur și simplu paleta de culori aleasă fiind inspirată de dragostea voastră comună pentru natură. Fiecare element al invitației poartă o semnificație unică, o parte din personalitatea voastră ce a fost într-un fel sau altul influențată de familiile voastre.

Nu aruncați fotografii vechi de familie, așa că de ce ați arunca o invitație de nuntă tipărită care păstrează aceeași valoare sentimentală în ea?

Invitații de nuntă tipărite

Invitații de nuntă tipărite

  1. Prima impresie creată asupra nunții de către invitați

Invitațiile de nuntă tipărite sunt primul aspect vizual pe care oaspeții au oportunitatea să-l vadă în legătură cu nunta voastră. Pentru una dintre cele mai importante celebrări ale vieții voastre, una ce cu siguranță vă va rămâne în amintire, și cel mai probabil și în cea a celor dragi, de ce nu ați dori să creați ceva cu totul deosbit, ceva memorabil?

Aceasta este ocazia perfectă să vă impresionați prietenii și familia, accentuând importanța evenimentului prin alegerea unor invitații de nuntă tipărite pe măsură.

  1. Invitațiile pot deveni amintiri demne de înrămat

Papetăria de nuntă poate fi una complet fermecătoare, îndeajuns ca să alegeți să o înrămați, fie ea singură sau alături de o fotografie a nunții voastre, transformându-se astfel într-o adevărată piesă de artă. Poate fi dispusă în casa voastră, ca ornament, unul cu un înțeles special, menit să vă reamintească de promisiunile ce stau în spatele acesteia.

  1. Invitațiile sunt o extensie a voastră — ca și cuplu

Alegerea invitațiilor perfecte pentru nunta voastră poate fi un lucru dificil. Unul dintre voi va dori o invitație tradițională cu un text negru, formal, în timp ce partenerul vostru va prefera un alt tip de font, poate unul mai puțin formal. Veți fi nevoiți să ajungeți la un compromis, această invitație de nuntă devenind unul dintre primele lucruri ce va trebui să le schițați împreună, transformându-se astfel într-un frumos element vizual ce vă va reprezenta ca și cuplu, definindu-vă totodată stilul și personalitatea.

  1. O invitație de nuntă captivantă vă va fermeca invitații instantaneu

Zilele acestea rar primim invitații care să ne facă cât de cât nerăbdători cu privire la evenimentul celebrat. Cu atât mai mare va fi încântarea prietenilor voștri când vor fi surprinși cu o invitație de nuntă spectaculoasă într-un plic realizat cu grijă, plin de detalii și sentiment. O invitație de nuntă tipărită de calitate, creată să reflecte cât mai fidel celebrarea nunții voastre va reuși cu siguranță să vă entuziasmeze invitații.

  1. Oaspeții vor putea recunoaște stilul nunții — așteptările sunt stabilite

Se știe că invitația reprezintă într-un fel cartea de vizită a evenimentului, rolul ei fiind de a transmite tonul și atmosfera nunții, anumite așteptări prin urmare vor fi cel mai probabil setate.

Sentimentele cu privire la eveniment cât și implicarea abordată sunt transmise inevitabil prin atenția acordată alegerii invitației perfecte. Un design unic ce vă reprezintă, transpune nuanța personalităților voastre, îmbinând totodată istoria familiei cu povestea voastră, vă va lăsa invitații să înteleagă cât de importantă este ziua nunții pentru voi, cât și ce fel de așteptări să aibă de la eveniment.

  1. Invitațiile de nuntă digitale nu au la fel de multă căldură

Față de invitațiile de nuntă tipărite, cele digitale sunt mai puțin sentimentale, uneori chiar lipsite de personalitate. Pot părea detașate, reci, lăsând impresia de nepăsare și lipsă de implicare în întregul proces al nunții cât și de dorința de a-i impresiona pe invitați, care în cele din urmă sunt o parte integrală a nunții. Trebuie luată în considerare mica parte dintre invitați ce fac parte dintr-o generație ce nu este obișnuită cu tehnologia, sau nu are acces la ea, de aceea o invitație digitală nu este cea mai potrivită alegere.

Fără cei dragi alături, nunta voastră nu ar mai fi la fel de împlinită și specială.

P.S. Găsiți colecția noastră integrală de invitati de nunta cu pre-design, aici.

invitații de nuntă tipărite

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.