stampile alama pentru sigilii

Ștampile sigilii de ceară personalizate pentru invitații

Odată cu lansarea mini seriei de invitații de nuntă am considerat mai mult decât necesară o serie de ștampile sigilii de ceară personalizate complementară. Continuând viziunea noilor invitații de nuntă, cea romantică, fină și minimialistă, am creat 8 modele noi de ștampile de sigilii de ceară.

Noile modele și forme de ștampile de sigilii

Modele de ștampile sigilii de ceară personalizate adăugate pe shop sunt: Ștampila sigiliu ceară “Data Nunții, Ștampila sigiliu ceară “Monogramă Sophia, Ștampila sigiliu ceară “Monogramă Annabelle, Ștampila sigiliu ceară “Monogramă Rosaline, Ștampila sigiliu ceară “Monogramă Elenoire, Ștampila sigiliu ceară “Floare, Ștampila sigiliu ceară “Ramură, Ștampila sigiliu ceară “Cunună de Laur.

Prin aceste noi ștampile de sigilii de ceară am vrut să reiterăm imaginea de idilic incorporată o dată cu mini seria de invitații de nuntă cu pre-design.

Pe lângă forma clasic rotundă a ștampilei de sigilii de ceară, am integrat două forme noi diferite. Forma ovală și pătrată a sigiliilor de ceară poate aduce un plus de unicitate invitațiilor voastre de nuntă.

Ștampilele de sigilii de ceară sunt prezentate după cum v-am obișnuit, în cutia lor personalizată, creată, tipărită și asamblată în studio-ul nostru. Am dorit ca marca Papira să fie evidențiată până la cele mai mici detalii.

Personalizarea sigiliilor

Un accent puternic ce am inteționat să îl ilustrăm odată cu noile modele create pentru sigilii de ceară a fost acela de personalizare.

Fie prin data nunții voastre, monograma cu inițialele voastre, o grafică dragă vouă, fie o floare, un cuvânt aparte, posibilitățile pentru a vă transforma invitațiile de nuntă cu ajutorul de sigilii de ceară personalizate în ceva cu totul și cu totul al vostru, unic, sunt nenumărate. 

Noi le recomandăm întotdeauna mirilor să ia în considerare completarea invitațiilor de nuntă cu acest accesoriu timeless. Reprezintă nu doar un simplu element extra adăugat papetariei de nuntă, ci putem spune că sigiliile de ceară sunt chiar pecetea cuplului. 

Acestea dovedesc nu doar atenția voastră pentru detalii cât și implicarea și dorința de a vă surprinde invitații. 

Un detaliu fin, elegant și romantic atât de drag nouă, sigiliile de ceară nu vor dezamăgi niciodată în a impresiona.

Comanda chiar din shop-ul nostru online

Vă invităm să aruncați o privire pe shop-ul nostru online pentru a vizualiza întreaga colecție de ștampile de sigilii de ceară personalizate Papira. Pentru orice întrebări suplimentare legate de comandă, puteți să ne contactați la adresa noastră de email office@papira.ro

Dacă vreți să fiți la curent cu tot ceea ce facem, urmăriți-ne activitatea și pe rețelele noastre de socializare Instagram și Facebook.

stampile de ceara personalizate

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.