stampile sigilii ceara CRACIUN

Ștampile sigilii ceară – Colecția de Crăciun

Ștampile sigilii ceară – Colecția de Crăciun

 

Încă 5 săptămâni până la Crăciun. 5 săptămâni până la unul dintre cel mai magice momentele ale anului, ce merită să i se accorde același nivel de entuziasm pe care ni-l oferă.

Așa că, ce altă modalitate mai adecvată să ne pregătim pentru una dintre sărbătorile noastre preferate decât prin realizarea propriei noastre colecții de ștampile de sigilii de ceară. Una ce întruchipează toate lucrurile mici ce ne transmit starea aceea de hygee, de confort și căldură.

Astfel, am adus pe piața din Români prima colecție de sigilii cu tematică, mai specific una ce exprimă pe deplin spiritul sărbătorilor de iarnă. Creând 6 modele noi de ștampile de sigilii de ceară, fiecare design insuflă o mică parte din atmosfera atât de îndrăgită a Crăciunului, acestea fiind: “Vâsc”, “Fulg”, “Crăciun Fericit!”, “O Holy Night!”, “Let it snow!”, “HO-HO-HO”.

Pentru a întregi noile modele de sigilii de ceară, am ales să lansăm două noi și distincte forme de ștampile de sigilii pe lângă binecunoscuta formă clasică, rotundă, și anume, pătrată și dreptunghiulară. Aceastea sunt gravate prin același procedeu mecanic, cu mare atenție de echipa noastră.

Atât design-ul sigiliilor cât și formele noi ale ștampilelor redau o estetică plăcut festivă, deosebită, cu un stil ușor scandinav. Bineînțeles, așa cum v-am obișnuit, ștampilelor vor veni ambalate în cutiile marca Papira, cutii realizate manual de noi cu aceeași grija și atenție dedicată invitațiilor noastre.

Perfecte pentru a-i suprinde pe cei apropiați de Crăciun cu un cadou altfel, pot fi de asemenea acel ceva în plus ce va ajuta la elevarea ambalării cadoului, detaliul lipsă cardurilor de felicitări și urări sau pot fi pur și simplu doar pentru tine, o mică atenție, mai specială.

Toate aceste modele noi, cât și întreaga noastră colecție de ștampile de sigilii, batoane de ceară pentru sigilii, sigilii autoadezive, sigilii personalizate, cât și o cutie cadou pentru iubitorii de hârtie manuală și sigilii, pot fi acum accesate ușor în noul nostru shop online.

Te așteptăm să arunci o privire pe site, să simți spiritul Crăciunului și să te bucuri din plin de acest timp magic al anului alături de ștampilele de sigilii festive.

P.S. Dacă doriți o ștampilă de sigiliu personalizată, fie că este vorba de logo, inițiale sau pur și simplu altceva față de colecția noastră, așteptăm cu drag detaliile la adresa noastră de email, office@papira.ro.

sigilii ceara Papira

sigilii ceara Papira

sigilii ceara Papira

sigilii ceara Papira

sigilii ceara Papira

sigilii ceara Papira

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.