Invitatii de nunta personalizate - PAPIRA

Cele mai importate sfaturi în alegerea invitațiilor de nuntă

Te-ai logodit și ai ales data nunții și locația? Acum e momentul să începi căutarea invitației de nuntă perfecte. Află tot ce trebuie să știi pentru a le putea comanda, sigila și livra. Ai auzit, fără îndoială, expresia, „Niciodată nu ai o a doua șansă să faci o primă impresie”. Trimiterea invitației de nuntă este prima ta șansă de a face cunoscut invitaților stilul nunții, de asemenea, oferă oaspeților toate detaliile necesare și va face aluzie la formalitatea nunții.

Și pentru că totul pare mai simplu când e numerotat, aici aveți 10 sfaturi pe care le considerăm importante:

Invitatii de nuntă? 10 sfaturi importante de care trebuie să ții cont

 

1. Definște stilul nunții

Atunci când îţi alegi invitaţia de nuntă trebuie să ştii dacă stilul nunţii va fi elegant, clasic, rustic, modern sau glam. Trebuie să ai o idee despre tipul de eveniment pe care o să îl faci înainte să îţi comanzi papetăria de nuntă, astfel poţi să alegi o invitaţie în acelaşi ton. Poţi începe prin a crea un bord pe Pinterest (aici linkul către pagina noastă de Pinterest), asta te va ajută să faci puțină ordine cu zecile de poze salvate și să ”pin-uești” alte zeci, doar că de data asta vor fi mai organizate.

2. Stabilește paleta de culori 

Al doilea lucru pe care trebuie să îl ai în evidenţă este paleta de culori a nunţii. O să doreşti să încorporezi culorile şi motivele şi în invitaţia de nuntă şi mai apoi şi în restul accesoriilor (meniu, place card, număr masă, etc.). Poţi să alegi de la clasicul crem, alb combinat cu negru şi auriu pentru o nuntă mai formală până la culori puternice şi metalice, dar ia în vedere lizibilitatea atunci când faci aceste alegeri.

3. Alege cuvintele cu înţelepciune

Învaţă regurile de redactarea a invitaţie de nuntă. Texte pot fi tradiţionale, moderne sau haioase. Textele pentru invitatii de nuntă mai pot fi catalogate şi în funcţie de cine găzduiște nunta. În mod tradiţional cine găzduieşte nuntă este trecut primul pe invitaţie. O colecţie de exemple pentru inspiraţie găsiţi şi aici.

4. Nu încarcă invitaţia 

Încercarea de a înghesui prea multe informaţii pe invitaţie o va face greu de citit şi nu va arată la fel de elegant. O greşeală comună pe care trebuie să o ţii în minte. Invitaţiile trebuie să fie lizibile pentru invitaţii dumneavoastră, ei trebuie să fie în măsură să obțină informaţiile uşor. Scrie doar punctele cheie pe invitaţie: numele mirilor şi părinţilor, dată şi ora ceremonie, locaţia, informaţii de confirmare.

5.  Începe devreme 

Comandă invitatii cel puţin cu 3 luni înainte pentru a fi gata de expediat cu 6-8 săptămâni înaintea nunţii. Durata finalizării comenzii poate dura şi până la 2 săptămâni, acesta fiind timpul necesar pentru a produce invitaţiile dorite fără grabă, la cea mai bună calitate.

6. Nu uită de confirmare 

Includeţi informaţii de confirmare pe invitaţie dacă spaţiul/design-ul permite acest lucru sau pe un cartonaş separat şi asiguraţi-va că termenul limită să nu depăşească 3-4 săptămâni de la primirea invitaţiei. Cu cât le oferiţi mai mult timp de răspuns cu atât mai probabil să uite. O să aveţi nevoie de timp pentru a alcătui planul de aşezare la masă şi numărul final de invitaţi poate să afecteze şi alte elemente de decor pe care furnizorii vor trebui să le finalize înainte de nuntă (aici amintim meniuri, place carduri, numere de masă).

7. Ia în vedere bugetul 

Este foarte important să stabilești un buget pentru papetăria de nuntă. Cu toate acestea, îți sugerăm, de asemenea, să rămâi deschis pentru a învața despre diferitele stiluri de invitație. Preţul invitaţiilor poate varia foarte mult, totul depinde de design, cartonul ales, procesul de printare, cantitatea, accesoriile. Putem lucra împreună pentru a crea papetăria de nuntă, care să fie pe gustul tău, dar care este de asemenea în zona ta de confort financiar.

8. Verifică atent mostră digitală 

Înainte de a trimite invitaţia la printat, vei primi din partea noastră o mostră digitală. Verifică foarte atent toate detaliile — data, ora, ortografia, diacriticele. Acordă o atenţie deosebită acestui pas.

9. Comandă în plus 

Comandaţi destule invitatii pentru lista de oaspeţi, plus 10-20 de bucăţi în plus, în cazul în care aveţi invitaţi neaşteptaţi sau acestea trebuiesc retrimise sau doriţi să puneţi deoparte şi pentru voi.

10. Nu uită de accesorii

Comandă meniuri, numere de masă, place card-uri, programe, carduri de mulţumire. Este o modalitate bună de a va asigura că toată papetăria de nuntă are un aspect coeziv, chiar dacă doriţi să variaţi ușor designul pentru fiecare element.

SaveSave

1 Comment

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.