Lookbook – Colectie invitatii nunta 2017

Lookbook – Colectie invitatii nunta 2017

Organic. Poate cuvântul ce descrie cel mai bine direcția abordată de echipa Papira acest sezon în noua colectie de invitatii nunta 2017.

Anul acesta am consacrat un efort și o atenție aparte pentru a integra elemente ecologice, de esență acestei arte, a invitațiilor de nuntă prin fiecare detaliu, pornind de la tipul hârtiilor alese, elementelor de accesorizare cât și prezentarea acestora.
Cu o diversitate de modele de invitații de nuntă personalizate abundentă, probabilitatea descoperirii celei menite ție e o certitudine: invitații de nuntă din hârtie de bumbac, reciclată, cu inserții, texturată, nenumărate culori și grosimi, însoțite de plicuri realizate manual, sigilii de ceară, panglici vopsite natural. Alegerile sunt infinite.

Inspirată atât de culoarea anului 2017 cât și de tema abordată, am ales ca loc de fotografiat Grădina Botanică „Alexandru Borza” din Cluj-Napoca. Lumina naturală și decorul fermecator au alcătuit cadrul perfect pentru a zugrăvi esența colecției.
Lookbookul de față întruchipeaza fidel spiritul și imaginea echipei Papira.

O colectie de invitatii de nunta de care suntem mândri și pe care sperăm că o veți îndrăgi la fel de mult ca și noi. Din totalul colecției am ales să expunem aici doar câteva, urmând să adăugam în curând pe site toate modelele create pentru acest sezon.

Aruncați o privire și nu uitați să ne lăsați un feedback. Mulțumim.

Papira - invitatii nunta 2017Papira - invitatii nunta 2017

 

P.S. Urmăriți-ne și pe Instagram @papiradesign pentru mai multe detalii behind the scenes. : )

1 Comment
  • Ema Toader
    Posted at 14:42h, 25 octombrie Răspunde

    Foarte bine lucrat si pus in practica, o sa va recomand !

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.