fbpx

INVITATII DE NUNTA PERSONALIZATE SI UNICE

Papira este un mic studio de graphic design, tipărire letterpress și producător de ștampile pentru sigilii de ceară, cu sediul în inima Transilvaniei. Suntem specializați în crearea de invitații de nuntă luxuriante și papetărie de brand personalizată, lucrând cu clienți atât la nivel local cât și internațional. Intenția noastră este de a promova lucrul artizanat fără cusur, papetărie de nuntă și bunuri de hârtie menite pentru a fi păstrate de-a lungul anilor. Estetica noastră distinctivă este cunoscută prin stilul unic, evocativ și atemporal — fiind inspirați de natură, artă, călătorii, arhitectura Europeană, și bineînțeles, dragostea noastră eternă pentru tehnici de tipărire vechi și hârtie. Dorim să fim direct și personal implicați, acordând o atenție deosebită modului în care toate elementele unei invitații, converg pentru a spune povestea unică a clienților noștri. Nici un detaliu nu va fi neglijat, de la concept până la produsul final.

COLECȚIE INVITAȚII

Invitații de nuntă cu pre-design

Nu sunteți sigur de unde să începeți? Aruncați o privire la colecția noastră semi-personalizată de invitații de nuntă. Toate modelele de invitație prezintă un design atemporal.

COLECȚIE INVITAȚII

Invitatii de nunta cu pre-design

DESIGN UNIC

Invitații de nuntă cu design personalizat

În cazul în care nu puteți găsi modelul potrivit pentru eveniment în COLECȚIA noastră de invitații de nuntă, ne-ar plăcea să vorbim cu dumneavoastră despre invitații de nuntă personalizate, de la zero. Împărtășeste cu noi ideea ta și vom gândi un design nou și unic conform cerințelor tale!

DESIGN UNIC

Invitatii de nunta personalizate de la zero