fbpx

INVITATII DE NUNTA PERSONALIZATE SI UNICE

Bine ați venit la PAPIRA! Suntem un mic studio de design specializat în invitații de nuntă personalizate, cu sediul în inima Transilvaniei. Suntem specializați în crearea de invitatii de nunta unice și bunuri din hârtie care să reflecte cel mai bine celebrarea nunții voastre.

Lucrăm îndeaproape cu cuplurile pentru a crea papetăria de nuntă care să se potrivească stilului și personalitații evenimentului, printr-un număr nesfârșit de design, culori, cartoane, plicuri, font-uri. Echipa Papira este onorată să vă ajute să vă pregătiți pentru ziua cea mare. Suntem aici să vă ajutăm să vă găsiți invitația perfectă pentru nunta voastră unică, deoarce se știe că invitația este cartea de vizită a evenimentului, iar rolul ei este de a transmite tonul și atmosfera nunții, oaspeților.

PAPIRA vă oferă invitatii de nunta, save the date, carduri de confirmare, place card-uri, escort card-uri, numere de masă, meniuri, lista invitaților, guestbook, etichete candy bar și multe altele pentru nunta voastră.

Pentru mai multe informații privind efectuarea unei comenzi accesați pagina FAQ.

COLECȚIE INVITAȚII

Invitații de nuntă cu pre-design

Nu sunteți siguri de unde să începeți? Aruncați o privire la diferitele stiluri pe care le oferim în COLECȚIA noastră de modele de invitații cu pre-design. O să găsiți invitații de nuntă elegante, invitații de nuntă moderne, invitații de nuntă rustice, invitații de nuntă florale, invitații de nuntă minimaliste, invitații de nuntă caligrafice, invitații de nuntă romantice, etc.

COLECȚIE INVITAȚII

Invitatii de nunta cu pre-design

DESIGN UNIC

Invitații de nuntă cu design personalizat

În cazul în care nu puteți găsi modelul potrivit pentru eveniment în COLECȚIA noastră de invitații de nuntă, ne-ar plăcea să vorbim cu dumneavoastră despre invitații de nuntă personalizate, de la zero. Împărtășeste cu noi ideea ta și vom gândi un design nou și unic conform cerințelor tale!

DESIGN UNIC

Invitatii de nunta personalizate de la zero