Despre prima colecție de sigilii de ceară Papira

Sigilii alama personalizate

Anul acesta, după o lungă istorie cu sigiliile de ceară, am realizat propria noastră colecție de ștampile de sigilii.

O artă proprie, emulând un aer de distincție, debordând tenuitate și atribuind acel ceva personal invitației dumneavoastră. Sigiliile de ceară personalizate pot transforma ceva simplu în ceva cu totul special.

Sigiliile de ceara au o putere aparte.

Povestea noastră cu sigiliile începe acum mai bine de 5 ani, căutând invitația perfectă pentru nunta noastră. Întâmplarea face ca tot atunci să ia forma și ideea de Papira. Un lucru pe care l-am dorit neapărat au fost niște sigilii personalizate, care să ne reprezinte. Oricât am căutat, piața respectivă ducea lipsă în această materie. O lipsă pe care noi sperăm să o întregim acum. După ce ne-am creat propriile noastre sigilii, am realizat ca este posibil.

Sigiliile de ceară au fost folosite de-a lungul istoriei, prezente încă din evul mediu, în special de către autorități și particulari. Ca semn de validare și dovadă de autenticitate și integritate, reprezentând-ul pe posesor sigiliul a trecut repede în uzul curent al seniorilor laici și al clericilor, iar din secolul al XII-lea a început să fie folosit de oricine, în orice situație, generalizându-se complet un secol mai târziu.

În prezent ștampilele de sigilii de ceară și-au redobândit ușor strălucirea, întrebuințările fiind abundente. De la scrisori personale, invitații de nuntă, invitații pentru diferite evenimente, colaborări de branding, cadouri și obiecte, sigiliile de ceară pot fi personalizate cu monograma familiei, inițiale, sau orice alt design dorit, o adevărată multitudine de posibilități.

Am creat 12 modele, diversificate pentru a se potrivi cât mai multor povești și scenarii. Se pot alege din aceste modele gata realizate sau puteți să veniți voi cu un design custom pe care să îl gravăm.

Ștampilele de sigilii de ceară sunt fabricate din alamă, cu diametru de 25 mm. Gravarea sigiliilor se realizează prin proces mecanic. Un amănunt important este acela că nu se poate grava orice, anumite detalii, fiind mult prea fine, se pot pierde în timpul procesului. Oferim atât ștampilele, cât și sigilii de ceară autoadezive, gata realizate pentru a fi aplicate pe obiectul dorit.

Păstrând aceeași viziune și continuând în aceleași linii cu imaginea Papira, am dorit ca și ambalarea ștampilelor să insufle spiritul colecției de invitații nuntă 2018. Din carton colorat în masă, reciclat, cu tipărire folio hot press, cutiile sunt realizate manual de noi, cu aceeași grija și atenție dedicată invitațiilor noastre.

În 2018 vrem să aducem omagiu acestei arte, să redăm modernului o notă de trecut, de eternitate, cât și strălucirea ei nesăvârșită. Sperăm ca această colecție de ștampile de sigilii de ceară să vă inspire să le integrați în invitațiile dumneavoastră, și nu numai. Dând o notă de personalitate, acestea vor crea mereu ceva cu totul unic și impresionant.

P.S. Toate modele disponibile de sigilii le găsiți AICI, alături de toate informațiile necesare.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

1 Comment
  • Park Eun Hye
    Posted at 04:42h, 22 august Răspunde

    Hello. I came here to fall into the charm of your wax stamp. Your stamp is beautiful and wonderful. It’s classy!!
    I thought I wanted to buy it, but I don’t know how to do it. I’m living in Korea. I don’t have a way to figure out how much the stamp is. And I don’t know “180 lei” is how much “Won”(Won is Korean currency). If you are ok, can I pay in Dollars or Euros?

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.