DESPRE

DESPRE STUDIO

Design Graphic și Tipărire Letterpress

Papira este un mic studio de graphic design și tipărire letterpress, specializându-se în crearea papetăriei de nuntă și bunuri de hârtie luxuriante, denotând personalitatea și unicitatea fiecărui client în parte.

Toate invitațiile clienților trec prin mâinile noastre personal, începând de la concept, design, tipărire, asamblare, împachetare și expediere. Folosind un utilajul antic pentru tipărire (Heidelberg Windmill), munca noastră presupune dedicație și o atenție aparte pentru a aduce la viață un produs perfect.

Considerăm că detaliile sunt esențiale, iar implicarea noastră directă de-a lungul întregului proces, exprimă acest lucru.

 

Ștampile de Sigilii de Ceară Personalizate

Alături de posibilitățile noastre de design și produsele lucrate manual, am creat și propria colecție de ștampile de sigilii de ceară. Gravate în atelierul nostru, oferim posibilitatea de personalizare a ștampilelor de sigilii de ceară, perfecte pentru a complimenta invitațiile de nuntă, dar nu numai. Pot fi folosite pentru carduri de mulțumire, felicitări, scrisori, cadouri, etc.

Papira este fundamentată din dragostea pentru hârtie, design la nivel de artă și tehnici de tipărire antice, iar farmecul constă în faptul că ne bucurăm și ne dedicăm în totalitate în fiecare pas al procesului creativ.

DESPRE NOI

Începând cu anul 2016, Papira s-a dezvoltat dintr-un business creat și operat de o persoană, într-unul alcătuit dintr-o mică echipă de oameni minunați, având în comun dorința de a crea produse de calitate cu atenție la detalii, și desigur, un atașament aparte pentru papetărie.

 

Fondator și director creativ Papira, Alexandra Timiță, a început acest proiect din pasiunea și dragostea pentru hârtie și vechile tehnici de tipărire. Integrând acestea cu cunoștințele acumulate din domeniul IT, a fost implicată și a construit acest business din toate punctele de vedere.

 

Nevoia de design și hârtie de calitate s-a făcut simțită pe piața din România, astfel deschizând oportunitatea de a integra un stil nou de papetărie, cea semi-personalizată și personalizată.

 

Estetica Papira, unică și prețioasă, se axează pe nuanțele subtile ale texturii hârtiei puse în valoare de un design evocativ și atemporal. Incorporând accesorii luxuriante, ilustrații delicate și tehnici de tipărire vechi, întreaga papetărie persoalizată este creată din dorința de a pune în evidență povestea fiecărui cuplu în parte.

 

Inspirându-ne din paleta neutră a naturii, din senzațiile tactile, brandul nostru oferă bunuri de hârtie personalizate menite să atragă acea reacție sinceră de emoție și sentimentul etern de dragoste, prin design de calitate și papetărie luxuriantă.