fbpx

DESPRE

POVESTEA NOASTRĂ

CE FACEM

Pasiunea pentru hârtie și design s-a transformat pe parcursul acestui proiect într-o adevarată relație. Suntem implicați în fiecare aspect al creării invitațiilor și dorim ca prin munca nostră să putem împartăși entuziasmul uneia dintre cele mai interesante și plăcute experiențe din viata dumneavoastră. Credem în puterea lucrului făcut cu suflet, de mână, de a adauga fericire acelei zile speciale din viața dumneavoastră.

Dorința noastră este să putem crea ceva de care, odată văzut, să nu vrei să te mai desparți. Inspirate de tot ce e frumos și unic, creăm invitații de nuntă diferite vizual, puternic influențate de personalitatea și sufletul fiecărui individ în parte.

Papira oferă bunuri de hartie fară cusur, ce reflectă și totodată celebrează ziua nunții tale, în cel mai special mod. Ne specializăm în a crea pentru papetaria de nuntă, o artă cat mai diferită, excepțională. Fiecare invitație este prețuită, fiind imprimată cu atenție, pliată, legată, stampilată și sigilată cu cea mai mare grijă și dragoste, până la ultimul detaliu.

Vă puteți alege invitațiile de nuntă din modelele expuse deja în colecția noastră sau putem crea un model complet personalizat. Vă invităm să răsfoiți colecția, pentru a găsi ceva care să vă vorbească, iar alternativ, în cazul în care doriți ceva mai personalizat, nu ezitați să imi trimiteți ideiile dumneavoastră. Promitem să încercăm să îndeplinim oricâte capricii și idei aveți!

Invitatii nunta Papir.a | Despre noi